Nieuw aanbod in Douma Raalte

5 april '24

Het is zover! Het woningaanbod van Douma fase 3 in Raalte staat online. Deze fase bestaat uit 30 appartementen met verschillende woonoppervlakte met vrij uitzicht over het water. Interesse? Schrijf je dan nu in.

image alt

Vrij uitzicht over het water

In het kleinschalige gebouw komen in totaal 30 duurzame 3-kamerappartementen. Stijlvolle materialen en fraai metselwerk geven het gebouw een elegant en eigentijds karakter. De appartementen liggen verdeeld over de begane grond tot en met de 4e verdieping.

Naast een eigen balkon horen bij het appartement een inpandige berging in het gebouw. Parkeren doe je op één van de openbare parkeerplaatsen en uiteraard is er een lift in het gebouw.

Bekijk het appartementtype
image alt

Dit jaar in verkoop

Op de pagina woningen zie je de eerste informatie over het type appartement die in verkoop gaat. Abonneer je op de nieuwsbrief van deze fase door op de pagina woningen je gegevens achter te laten bij het woningtype. Hoe eerder je dit doet, hoe groter je kans is op een woning.

De komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar zijn over deze fase. De eerste beelden, concept plattegronden, prijsindicaties en kenmerken staan al op de pagina woningen. Binnenkort volgen ook de bouwnummers, impressies en de definitieve plattegronden. Hoe meer we de start verkoopdatum naderen, hoe meer contractstukken op de website te vinden zijn.

Ingeschreven! Hoe nu verder?

Als je geïnteresseerd bent in Douma fase 3 en je hebt ingeschreven, dan word je automatisch via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden over de appartementen. De verwachting is dat we dit jaar in verkoop gaan met de 30 appartementen.

Wat voor nu alvast van belang is om te melden zijn de toewijzingscriteria. Bij de toewijzingsprocedure spelen 3 criteriums een belangrijke rol:

  1. Aantal kandidaten per bouwnummer
  2. Financiële check
  3. Aanmeldduur
Lees meer over de toewijzingsprocedure
Blijf op de hoogte Nieuwsoverzicht
Eerste beelden Bekijk de appartementen