70% verkocht van Douma fase 1

26 maart '24

Nog geen 2 maanden na de toewijzing van de woningen van Douma fase 1 is 70% van de woningen verkocht. Wat een geweldig nieuws! Voor alle kopers is het nu wachten totdat ze naar de notaris mogen, maar voor het zover is, moet er eerst voldaan zijn aan alle opschortende voorwaarden. Daarom geven we je graag een update van de stand van zaken.

Update opschortende voorwaarden

We hebben goed nieuws voor alle kopers van een woning in Douma fase 1. Aan de eerste opschortende voorwaarde is voldaan want het voorverkooppercentage van 70% is inmiddels gehaald. Ook aan de tweede opschortende voorwaarde is voldaan, want de omgevingsvergunning is verleend en onherroepelijk. Aan de derde opschortende voorwaarde wordt hard gewerkt, want volgens de huidige planning is de grond in mei bouwrijp.

Wanneer aan alle 3 de opschortende voorwaarden is voldaan, kan het plan in opdracht aan de aannemer gegeven worden. Op dat moment kan de grond geleverd worden en krijgen de kopers van een woning van Douma fase 1 een uitnodiging om naar de notaris te gaan. Naar verwachting zal dit rond 1 september 2024 zijn.

image alt

Ook wonen in Douma?

Op dit moment staan alle woningen in Douma onder optie. Is jouw droomwoning nog niet verkocht? Dan kun je je aanmelden als reservekandidaat op het betreffende bouwnummer. Dit doe je door op de knop "Zet me op de wachtlijst" te klikken.

  Planning Douma in Raalte
  Een vraag? Neem contact met ons op